EN PL CZ DE EE FR IT LT LV RO RU
MENU
RAMEN WITH SEAFOOD
Back
INGREDIENTS:

• 1 OYAKATA Soy Sauce Ramen soup
• 2 tiger prawns
• 2 clams
• 2 pak choi leaves
• Butter
• Marinated bamboo shoots for decoration

WAY OF PREPERATION:

Heat up butter on the pan, add pak choi leaves and fry a little. Add all seafood and fry together for a moment. Prepare the OYAKATA Soy Sauce Ramen soup according to the instructions on the packaging. Add all ingredients to the soup and decorate with bamboo shoots.

 

SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!

Oceń przepis:
1 2 3 4 5
Średnia ocena: 4.0 Liczba głosów: 1
Masz pytanie związane z konkursem lub chcesz zgłosić problem? Napisz do nas!
* pole obowiązkowe
Uprzejmie informujemy, że dane osobowe podane w powyższym formularzu będą wykorzystane wyłącznie do udzielenia odpowiedzi przez AJINOMOTO POLAND Sp. z o.o. na niniejszą akcję konkursową.
zamknij
zamknij This site uses cookies to deliver services in accordance with the Policy on cookies . You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser.