Tym razem przedstawiamy propozycje na proste, szybkie i sycące danie z makaronu, kurczaka, brokułów i marchewki. Proste składniki doprawione orientalnym olejem sezamowym przeniosą nas do odległej Japonii. Wystarczy pokroić mięso i warzywa, usmażyć je i dodać do gotowego dania OYAKATA.
100 g mięsa z kurczaka
1 danie OYAKATA JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI
1 mała marchew
1 mała cebula
pół główki brokułu
olej sezamowy
15 MIN.
1. Pokrój kurczaka, cebulę, marchewkę i brokuł na mniejsze kawałki, usmaż na oleju sezamowym.
2. Przygotuj danie OYAKATA JAPOŃSKI KURCZAK TERIYAKI zgodnie z przepisem na opakowaniu.
3. Wymieszaj danie z przygotowanymi wcześniej składnikami i podaj na talerzu.
SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!